Великі зміни приходять в магазини Apple


Опубликованно 08.05.2020 06:20

Великі зміни приходять в магазини Apple

Компанія закрила всі 458 роздрібних магазинах за межами Великого Китаю в березні в цілях боротьби з поширенням коронавіруса.

Свої інтернет-магазини залишаються відкритими для продажу, але клієнти не змогли зайти в магазин за допомогою зі своїми приладами, або якщо б вони потребували ремонту.

Пов'язані: Apple фіксують в обхід маски

Apple закрила більшу частину своїх магазинів по всьому світу в березні. Фото: Хосеп Лаго / ГВП

Бос компанії Apple Тім Кук потрапляє минулого тижня в інтерв'ю агентству Bloomberg , що магазини в Австралії та Австрії відновиться найближчим часом.

Зараз 21 компаній, 22 місцевих магазинах відкриє свої двері в четвер 7 травня.

Головна Сіднея магазин на Джордж-стріт був закритий на ремонт до початку цього року, які не були завершені.

“Ми раді почати вітаючи відвідувачів в наші магазини в кінці цього тижня. Ми втратили наших клієнтів і дивимося вперед до пропонувати нашу підтримку," Apple, йдеться в заяві.

Ознака фіксується в закритому магазині Apple в США. Фото: те Пеннінгтон / Getty Зображення / ГВП

По темі: Навіщо купувати "дешевий" айфон

Компанія спочатку націлена на надання допомоги людям робота і навчання з будинку, шляхом надання підтримки та послуг з його "геній".

Магазини в Австрії та Південної Кореї, які мають один магазин кожен, також відкривається, у результаті чого загальний список країн, в чотири.

Поки компанія відкриє свої магазини по всій Австралії, це не бізнес, як звичайно.

Години роботи були змінені з 10 ранку до 5 вечора, правила соціального дистанціювання будуть застосовуватися в магазинах, і клієнти будуть мати свій термометр при вході.

Компанія як і раніше рекомендують людям магазин Онлайн-і приходите в магазин просто, щоб забрати речі, які вони не вдалося.



Категория: Гаджеты