Найдешевші Apple iPhone на ринку, щоб скоротити витрати


Опубликованно 13.05.2020 12:10

Найдешевші Apple iPhone на ринку, щоб скоротити витрати

Але споживачі не повинні платити великі гроші за їх наступного телефону.

Компанія Apple виробляє найбільш продавані у світі смартфони, а його більш дешеві моделі мають менше половини ціни високого діапазону телефонів.

Споживачі готові купувати старі або відновлені телефони можуть заощадити ще більше.

Сайт порівняння Телко сайт whistleout.ком.ас каже, що ціна нової моделі iPhone компанії Apple 64 ГБ ЮВ починається з $749, при порівнянній з iPhone 11 Про продає за $1749, і топ-оф-діапазоні для iPhone 11 Про Макса 256 ГБ коштує 2149$.

IPhone від Apple SE є менше, ніж інші моделі Apple, але і набагато дешевше.

Сайт whistleout.ком.редактор АУ зв'язати Anula Кінан заявив, дисплея на iPhone ЮВ була невеликою порівняно з іншими моделями "але є дещо, щоб бути сказаним для телефону можна скористатися однією рукою або засунути в кишеню".

"Фактичний мізки телефону такі ж, як iPhone 11 і в кінці дня, у разі смартфон є найважливішим компонентом", - сказала вона.

"Не всі на це підуть, але з такою великою інтерналів це серйозний суперник для більшості людей."

Люди купують нові телефони можуть сплатити їх протягом двох або трьох років з допомогою без контракту плани, і г-жа Кінан заявив тарифний план на найдешевший SE був схожий серед основних постачальників на 21-$22$в місяць протягом трьох років.

"Немає ніяких недоліків в 36-місячний план", - сказала вона.

Телефон та постачальник послуг відомості генеральний директор Лось мобільного телефону, Дін Лвин, сказав тільки поліпшену камеру і швидкості обробки, не було "нічого нового" в світі смартфонів, так що старі моделі може бути тільки гірше.

"Більшість людей не помітить різниці, але вони хочуть, щоб останній", - сказав він.

“Є тенденція, щоб отримати відремонтований телефон. Якщо ви отримуєте хороші гарантії, вони є хорошим способом, щоб отримати дешевий телефон".

А відновлені iPhone 8 може коштувати близько $600, р-н Лвин сказав.

Тримаючись за старі телефони інша заощаджують гроші стратегії, сказав він, додавши, що моделі iPhone 6 Plus були досі підтримується Apple оновлює.

"Наші клієнти прагнуть зберегти свої телефони," р-н Лвин сказав.

@keanemoney

Спочатку опубліковано asCheapest iPhone ви можете зробити, щоб заощадити гроші



Категория: Гаджеты