Новий Apple навушники, щоб бути "розумним коли-небудь'


Опубликованно 14.05.2020 01:30

Новий Apple навушники, щоб бути

Як повідомляється, під назвою "AirPods студія" або "AirPods х", навушники будуть бренду це перша спроба більш-вуха дизайн, і буде включати в себе ряд датчиків, які будуть визначати, як ви їх носите і в якому вусі, який, розповідали раніше джерела сайту 9to5Mac.

Однією з ключових особливостей регулярних AirPods є виявлення вухо – автоматичне призупинення пісню, Коли ви берете навушники.

За даними на сайті, в AirPods студія буде мати подібну функцію, але замість виявлення вуха, Apple працює, щоб включити датчики, які можуть з'ясувати, чи є навушники на голові або відпочиває на твоїй шиї.

Пов'язані: Apple працює над секретним новим продуктом

По темі: дешевий iPhone ви можете зробити, щоб заощадити гроші

Компанія Apple AirPods Studio дата виходу, ціна, технічні характеристики і багато іншого https://t.co/8Sx2gEaAd2 pic.twitter.com/liajCIWp64— Керівництво Тома (@tomsguide) 12 травня 2020

За даними @jon_prosser, Apple буде називати їх майбутнього навушники "AirPods Studio" і буде коштувати $349. pic.twitter.com/2Cf6HckwGb— Яблуко-концентратор (@theapplehub) 9 травня 2020,

Як повідомляється, ще один датчик буде в змозі виявити, що це ваше право, і яка є лівим вухом, автоматично маршрутизації аудіо каналів.

Це означає, що немає правильних або неправильних стороні, щоб використовувати AirPods студії – діапазон струму, а від Apple навушники мають фіксовану лівого і правого каналів.

Зверху правильно визначити в якому вусі, який вони за чутками, також є можливість призупинити аудіо, коли ви не носите їх. В той час як це є загальною рисою для марки в-вухо навушників AirPods і AirPods про це рідко входить в накладні стилів.

Планується випустити в цьому році, в AirPods студії буде розділяти активного шумозаглушення і прозорості особливості свого попередника, AirPods про. Користувачі зможуть перемикатися між двома режимами, щоб зменшити зовнішній шум або почути навколишнього звуку.

Згідно з нещодавньою доповіддю агентства Bloomberg, більш-вухо навушники будуть доступні як мінімум в двох варіантах: "преміум-версію" з шкіри, тканини і "фітнес-орієнтованої моделі, яка використовує легкі, дихаючі матеріали з дрібної перфорацією.

А за скільки вони тобі назад, повідомляє агентство Bloomberg доповідь, вони, ймовірно, коштуватиме близько $500 ($349 доларів США), і може бути представлений вже в червні (COVID-10 це дозволяє).



Категория: Гаджеты