Останній відкривається магазин Apple


Опубликованно 26.05.2020 21:50

Останній відкривається магазин Apple

Флагманська вулиця роздрібний магазин Apple Джордж був закритий на ремонт в січні, і за часом Apple очікували, що він буде єдиним.

А через кілька тижнів COVID-19 пандемії змусили компанію закрити всі 458 своїх магазинів за межами Китаю, Гонконгу, Тайваню і Макао.

Компанія Apple 22 торгових точках в Австралії, і 21 з них відкрито за новими правилами на 7 травня що входить обмежені години роботи, запропоновано у двох метрах фізичної дистанціювання, покриття лицьової і температура чеки для покупців, що входять в магазин.

По темі: Що може зникнути в найближчі айфонів

Компанія Apple принесла нові заходи, коли він знову відкрив свої магазини на 7 травня. Картина: Ліза Марі Вільямс / Getty Зображення

Мета відкриття була в першу чергу для обслуговування і ремонту, проведених в магазин Розумник, і компанія заохочує клієнтів, які купують нові продукти для того щоб зробити це в інтернеті, якщо це можливо.

Зараз реставрація завершена, вул. магазин Джордж увіллється в інших австралійських магазинах, через три тижні після того, як вони вперше відкрили.

Кількість клієнтів пускають в той час буде обмежено, тому краще записатися на прийом.

"Ми раді відновити Apple в Сіднеї і поверненням клієнтів нам так не вистачало під час ремонту," старший віце-президент Apple по роздрібним і люди Дейдра О Брайеном.

Відремонтована вулиця-магазині Apple Джордж готується до відкриття в четвер.

Вона визнала пейзаж "дуже різних" сьогодні, ніж це було, коли магазин закрився в січні і підкреслив "головний пріоритет-це здоров'я і безпека клієнтів і співробітників".

"У кожному магазині, ми зосереджені на обмеженні розміщення і давати всім багато місця, та відновлюючи нашу увагу на одному-на-один, індивідуальні послуги з техпідтримку, і по всьому магазину," пані о'брайен сказав.

Вулиці магазину Джордж був перший Apple в Австралії, коли він був відкритий у червні 2008 року.

По темі: Навіщо купувати "дешевий" айфон

На Джордж-Стріт "Зал Засідань"

Майже 12 років тому він отримав свіжий макіяж, зберігаючи скляним фасадом, але і освоюють нові конструкції Store від Apple.

Форум "" в центрі магазину має новий 5К відеостіни в компанії сподіваються якось використовувати на семінарах, сесіях, що охоплюють такі речі, як фотографія, дизайн, музика та кодування.

В той час як iPhone від Apple, MacBook та інші продукти отримують почесне місце в розділі проспектів магазині представлені всі сторонні продукти та аксесуари, в той час як зал засідань, забезпечує простір для місцевих підприємств і забудовників, отримати консультації та навчання.



Категория: Гаджеты