Що може зникнути в наступному iPhone


Опубликованно 26.05.2020 22:40

Що може зникнути в наступному iPhone

Apple і інших марок завжди предмет спекуляцій і захоплення напередодні випуску нових пристроїв, частково з-за високого рівня таємності, що оточувала їх, щоб захистити від конкурентів копіювання та запозичення ідей.

Але це також створює загадковість і інтерес в кінцевому рахунку оголошень, які, швидше за все, буде проходити практично в цьому році.

Apple вже (практично) запустив 749 $iPhone в ДП минулого місяця в якості бюджетного устрою, запобіжники вигляд iPhone 8 2017 з нутрощів минулого року iPhone 11, так що точно не новий телефон.

По темі: Яблуко попередити довше чекати наступного айфонів

Бюджетний iPhone ЮВ iPhone від 11, 11 Про Макса і про 11.

Спекуляції, що Apple випустить дві моделі iPhone вже в цьому році: два iPhone 12 моделей і два iPhone 12 моделі.

Всі телефони очікує підключення до 5гр, з не-pro моделі пророкують отримає OLED-екрани, які, як правило, обмежені до моделей вищого класу.

OLED-дисплеї, більш яскраві і мають кращу контрастність, і забезпечити "правда негрів", тому що кожен піксель самостійно освітлений, так що чорні пікселі можуть бути повернені до упору, а не просто вниз.

Для тек ентузіазмом ганятися за інноваціями в справжню гру є більш передовою, верхній частині діапазону моделей, які в минулому році були повторно затавровані як "про" айфони, приєднуючись до інших кваліфікованим моделей Mac, iPad і навіть AirPods лінії-до "профі" пристроїв продається споживчої електроніки.

У минулому році iPhone 11 Pro моделі були краще подивитися, є додаткові камери, були розроблені жорсткіше і тривали довше, ніж у $1199 на iPhone 11 вони почали разом.

Ці посібники сталі за ціною 550 $преміум, з Pro, починаючи з $1749.

Наступна рядок про айфони майже напевно залишиться точно так само дорого, але хто в курсі є кілька теорій про те, що ми можемо очікувати від них, а також.

Огляди: кращі мобільні трансляції Буша

Apple вперше додала "про" брендування айфонів в минулому році і очікується, щоб знову повернутися в 2020 році. Фото: Томохіро Ohsumi / Getty Зображення

Чі мінг-Куо, аналітик ТФ міжнародні цінні папери, які вже витратили роки на розробку джерел постачання та створення репутації надійного аналітик наступний крок компанії Apple, минулого тижня випустив свіжу замітку для інвесторів, що спекулюють на деякі з особливостей майбутнього.

Одну брову піднімати увагу від недавніх аналіз Куо має менше спільного з тим, що Apple може включити в нові телефони, ніж те, що він може піти.

У навушники EarPods аксесуар, який зазвичай входить в комплект постачання можуть бути виключені з наступної моделі.

Включаючи навушники EarPods в коробці набуло нового значення, оскільки випуск 2016 року iPhone 7, у перших телефонів Apple, щоб корабель без 3,5-мм роз'єм для навушників.

Це означало, що ви або потрібен донгл для підключення звичайних навушників, або можна використовувати в комплекті навушники EarPods, які підключені через роз'єм Lightning.

По темі: Жінка-дивне рішення дратує смартфонів

Обладнання 5г досі розкочують по всій країні.

Зараз Куо вважає, що ці навушники EarPods можна вийти на вулицю (або хоча б коробку), і це може бути разі в зручний для вас час, що компанія Apple випустить цінової акції на бездротової AirPods моделі приблизно в той же час.

AirPods були широко знущалися, коли вони були вперше введені, але з тих пір стала лідером на ринку і щось на зразок символу статусу, незважаючи на те, що дорого, легко втратити, і мати вбудований терміну придатності у вигляді незмінного акумулятора.

Залишивши навушники EarPods з коробки з новим iPhone може призвести до збільшення обсягу продажів AirPods, наскільки це може викликати негативну реакцію по відношенню до компанії для виключення дешеві низькоякісні навушники, що багато клієнтів навряд чи можуть так чи інакше використовувати.

Якщо Apple не включеними навушники EarPods, ви можете очікувати, щоб почути скарги, хоча багато споживачі не використовуйте неякісні нирки в першу чергу.

Потрібно тільки пам'ятати, пристрасті навколо компанії Apple переходу на менший роз'єм Lightning у 2012 році, щоб отримати уявлення про те, купорос компанії зміни можуть надихати: деякі люди досі називають його "новий порт" вісім років, після того, як він був показаний принаймні в три рази більше айфонів, як і старий 30-контактний роз'єм.

Потенційні видалення блискавки навушники EarPods також може вказувати на переїзд в новий USB-C роз'єм.

USB-З, як передбачається, новий стандарт галузі: реверсний роз'єм не на відміну від інтерфейсу Lightning.

Вона вже використовується в більшості нових телефонів Android, а також iPad від Apple моделі і Mac.

Європейський союз намагається змусити Apple, щоб перемістити до гнізда у спробі зменшити кількість електронних відходів від різних компаній, використовуючи різні роз'єми.

AirPods компанії Apple вже стали масовим джерелом виручки компанії.

Інші коментатори припустили, що Apple в новій моделі може повернути блискавки ще один раунд, перш ніж це робить Apple з портами всі разом на користь бездротової зарядки і "смарт-роз'єм" використовується для деяких аксесуарів для iPad.

USB-не єдине, що нові iPhone можуть спадкувати майно своїх більше (хоча й дешевше) однорівневий.

Ганьба USB-з прототипу iPhone 12 це не робить його у виробництво. 1 рік блискавки



Категория: Гаджеты