Повідомлення від Apple для мародерів


Опубликованно 03.06.2020 17:40

Повідомлення від Apple для мародерів

Злодії, які вкрали айфони з розграбовані роздрібні магазини Apple в останні дні дуже швидко зрозумів, що гаджети були завантажені з допомогою спеціального програмного забезпечення безпеки, як вони відображаються на екрані повідомлення про те, що їхні місця були під наглядом.

"Будь ласка, поверніться на вулиці яблуня горіх," прочитати повідомлення на екрані пристрою iPhone вкрали з магазину Apple у Філадельфії, за повідомленнями в соціальних мережах. “Це пристрій було відключено і відстежується. Місцеві влади будуть попереджені".

По темі: Що може зникнути в наступному iPhone

По темі: від Apple останній відкрився магазин

Apple відключила телефони, які були розграбовані pic.twitter.com/9xp1HhOAeR— МДж (@disposablefilms) 31 травня 2020,

По темі: Компанія Sony змушена відкласти ПС5 подія протестів

Компанія Apple, яка останнім часом збирається відкрити понад 100 магазинів по всій території Сполучених Штатів після тривалого закриття з-за епідемії коронавіруса, побачив місця, атакували і розграбували в містах, включаючи Нью-Йорк, Лос-Анджелес і Вашингтон, округ Колумбія

Розграбування зіскочив з тиждень народних заворушень і протестів після вбивства в поліції Джордж Флойд, що глава Apple Тім Кук назвав "безглуздим" в пам'ятці для працівників у вихідні дні.

"Я чув від багатьох з вас, що ви відчуваєте, боюся – боюся у ваших спільнотах, боюся, у вашому повсякденному житті, і, самим жорстоким чином всіх, бояться у своїй власній шкірі," містер Кук сказав, що в записці, яка була опублікована на кількох новинних агентств.

"Для наших колег в чорній общині, ми бачимо вас", - сказав він. "Ви, ваше життя має значення, і тебе цінують в Apple."

Компанія не відразу реагують на прохання про коментар.

Ця стаття спочатку з'явилася на Нью-Йоркській пост і був відтворений з дозволу



Категория: Гаджеты