Величезна проблема з Aussie COVID-19 додаток


Опубликованно 10.06.2020 11:40

Величезна проблема з Aussie COVID-19 додаток

Усього кілька тижнів тому прем'єр-міністр Скотт Моррісон стверджував COVIDSafe додаток так важливо, що він пов'язаний безпосередньо з Чи економічні обмеження можуть бути безпечно відмінені.

“Нам потрібен інструмент, так що ми можемо відкрити економіку. І ось чому це так важливо", - сказав він.

“Так що якщо ви ще не завантажили додаток, завантажити його. Якщо ви знаєте когось, хто ще не завантажили додаток, і у вас, заохочувати їх до цього.

"Тому що, якщо ви робите це, то це дозволяє Національному Кабміну вдасться послабити ці обмеження."

Але через п'ять тижнів після того, як додаток був запущений з великою помпою, охорони здоров'я Нового Південного Уельсу підтвердили, що майже не використовується додаток.

Почасти, це пов'язано з низьким рівнем передачі спільноти, в тих випадках, коли джерело інфекції не відомі.

"Число нових випадків NSW є переважно у людей в карантині готель за останні 13 днів, у нас були обмежені можливості для використання програми протягом цього часу,' прес-секретар департаменту охорони здоров'я Нового Південного Уельсу повідомив новини.ком.АУ.

Замість цього, вірний і мисливців за вірусами в департамент охорони здоров'я Нового Південного Уельсу насилу пройшли через контакти пацієнта.

“Додаток доповнює строгу систему відстеження контактів, здійснюваних групами експертів з 150 чоловік через департамент охорони здоров'я Нового Південного Уельсу. Члени команди, відстеження контактів, може, і є, дані програми, використовуючи строгі правила конфіденційності,' сказав прес-секретар.

Але кількість разів здоров'я Квінсленд використовували програму? Спробуйте число, яке менше десятка.

"Досі дані були дістатися менше ніж в 10 разів', - сказав представник.

По темі: Телстра клієнта цитує $30 за допомогою до завантажити COVIDSafe додаток

По темі: програми відстеження даних перший пацієнт коронавірусом доступ

По темі: COVIDSafe: 'ніякого виправдання, щоб не завантажити вірус трасування програми'

Прем'єр-міністр Скотт Моррісон і скарбника Джош Фриденберга в Канберрі. Фото: Мік Цикас

По всій Австралії, COVIDSafe програма була використана в менш ніж 30 випадках коронавірус.

Це незважаючи на сотні нових випадків можуть бути виявлені, оскільки програма була запущена в квітні.

Вікторія є єдиною державою, яка використовував додаток в 18 випадках.

У COVIDSafe програма не була використана в Квінсленді, Західної Австралії, Південної Австралії, Тасманії, Північній території або в столиці країни Канберрі.

У ряді випадків, додаток не може бути використаний для відстеження контактів, тому що заражена людина ніколи не завантажили додаток.

Два останніх випадки були в школах Новий Південний Уельс – Уеверлі і Моріа коледжі – але джерело зараження так і залишається загадкою.

Гарна новина полягає в тому, що студенти не заразилися вірусом від двох інфікованих студентів, але погана новина полягає в тому, що джерело залишається невідомим.

Додаток слідів кожна людина працює додаток, хто був у контакті з іншими користувачами програми, які дали позитивний результат на коронавірус в попередні кілька тижнів. Картинка: Дейв Хант

Незважаючи на те, що COVIDSafe програма була використана менш ніж у десять разів у Новому Південному Уельсі, головний лікар Австралії Брендан Мерфі неодноразово наполягав на тому, що контакт-калька ємність повинна бути підвищена до того були ослаблені обмеження.

"Ми довели, що ми відстежуємо дуже швидко контакти на даний момент з тими невеликій кількості випадків, і методика реально до швидкості, за винятком одного", - сказав він в минулому місяці.

“За винятком додатка розуміють. Нам потрібно додаток поглинання буде вище, перш ніж ми зможемо сказати, що останній шматочок головоломки відстеження контактів є".

Тест на мазок з носа проводиться в клінічних номер оцінки в госпіталь Святого Георгія COVID-19/ грипу оцінка клініці в Сіднеї. Картина: Ліза Марі Вільямс

Мільйони австралійців зараз скачав додаток, яке обійшлося платникам податків у 1,5 мільйона доларів для розробки і впровадження.

Але минулого тижня, заступник головного лікаря Пол Келлі стверджував, що в той час як COVIDSafe додаток було розроблено з масовим заходам на увазі, він був стурбований тим, що було ще недостатньо високі для того, щоб бути ефективними в життя чорношкірих важливі протести.

"Це саме те, що вона покликана робити, забрати тих випадках, коли ви не знаєте людей навколо вас," сказав він.

“На жаль, ми не знаємо, як багато людей, які були на акції протесту може мати додаток на телефоні, так що буде на що спиратися.

“У нас було дуже гарне поглинання COVIDSafe додаток, але більшість людей, які мають мобільні телефони і не скачав досі. Я б, звичайно, змусить людей задуматися, що ж це саме те, як це було б корисно.

“Причина, чому ми вивели додаток в першу чергу, і штовхнув її так сильно в прес-конференціях та інших саме для допомоги у відстеженні контактів зусиль і знизити ризик поширення співтовариство передач, ведучих на другої хвилі пандемії.

"Так, так, я би легше, якби ми мали більш значне зростання завантажень програми протягом наступного тижня або двох."

Саманта Діва новини.ком.національний політичний редактор ас samanthamaiden | @



Категория: Гаджеты