Свіжі подробиці про новий iPhone витекла


Опубликованно 16.06.2020 18:50

Свіжі подробиці про новий iPhone витекла

Компанія Apple представила реєстрацій для дев'яти різних моделей в лінійці iPhone, а також новий комп'ютер з Євразійською економічною комісією.

Документи були вперше помічений гаджет дослідників і порівняння сайту MySmartPrice.

Apple та інші технологічні компанії повинні подати відомості про своїх нових продуктах для затвердження регулюючими органами по ряду причин, в тому числі їх використання радіохвиль для передавання інформації, а в деяких місцях, якщо вони використовують методи шифрування для захисту даних.

З комерційних міркувань громадської версії цих заявок часто мало інформації, але ті, що компанія Apple недавно подала стані вони знаходяться для смартфонів бренду Apple".

Наступний ряд моделей iPhone, як очікується, є ряд моделей, розкиданих по 12 для iPhone, iPhone 12 максимум, на iPhone 12 Pro і iPhone 12 про Макс імена.

Формочки були розміщені в Твіттері відомий тека. Фото: Твіттер/JinStore

По темі: Що може зникнути в наступному iPhone

Документи для нового комп'ютера Apple також були виявлені в базі даних, як вважають, пов'язані з процесором ARM Mac ноутбук компанії, за чутками, анонсують на майбутній конференції розробника.

Конференції по всьому світу розробників (WWDC) пройде зазвичай проводиться в червні і об'єднує тисячі людей в Каліфорнію, щоб почути від Apple про своїх майбутніх продуктах.

В цьому році конференція WWDC пройде практично з-за COVID-19 пандемії.

Продукти не є основним напрямком для розробників WWDC компанія Apple, але часто оголошує один або два нових продуктів немає, а в цьому році очікується перехід на процесорах ARM, як ті, які використовуються в iPhone і iPad, щоб бути доданий на комп'ютери Mac.

Це мало б сенс для Apple, щоб зробити це оголошення на WWDC, так як розробникам потрібно час, щоб адаптувати і оптимізувати свої додатки для роботи на різних апаратних платформах.

Він приходить після тайванської ІТ-індустрії видання видання DigiTimes повідомило, що Apple буде закінчити розробку і тестування етапів в наступному телефонів до кінця місяця.

Бокові сторони прямі, як за чутками #iPhone12 #pic.twitter.com/u2lg4pcxSV iPhone12Pro —



Категория: Гаджеты